Första grillningen vid havet

HALLÅ!

Hej bloggen!


Har inte fixat och trixat här inne på ett tag, men det hör ju till vanligheten. Skapar blogginlägg med ungefär 3-4 veckors mellanrum haha. Det är sjukt va dålig man är på att uppdatera sig, men det konstiga är att när jag väl sitter vid datorn och skriver ett inlägg så tycker jag att det är ganska kul...hmm.. knas...

Hur som helst så gick jag igenom lite bilder på datorn och hittade dessa på min, Emilia och Peters första spontangrillning för denna vår, för grillningen var runt mitten av april. SUpermysigt va det! Och mer ska det bli i sommar hoppas jag!

Har lovat mig själv att ta vara på denna sommar något så in i helskotta, vilket betyder att ta vara på varenda solstråle och grilla vid stranden med en bärs i handen så fort jag får tillfälle. GÖTT! Och förhoppningsvis med lite go musik till detta, och nu håller jag på lyssna sönder en Alice Cooper skiva Love It to Death, och herregud va jag älskar denna skiva! Gött med 70-tals musik! Det är enkelt, grymt och så satans bra! Bästa låten är lätt Ballad of Dwight Fry. Snacka om att jag missat denna Mr Cooper, fördomar från min sida är jag rädd, men nu är dessa all gone!

Ha det satans gött allihop!
En mjukis Peter och hård Emilia =)
Yeah!
Det bjöds på korv. Självklart både köttigt och vegetariskt alternativ!


Grym Brud =)Ha ha hon i mitten ser ut å va lite dum i huvudet!

Måste bara lägga in en bild på den grymma skivan som hörs genom mina lurar just nu!
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp