Tivoli 2015

Hej allesammans!
 
Hoppas ni varit i kontakt med era nära och kära denna helg som var, på grund av de hemksheter som förekommer i världen, och som skadar vårt samhälle. Helt fruktansvärda saker som man vaknade upp till på lördagsmorgonen, saker som man helt ovetandes sovit igenom under natten. Alla tankar går till de som förlorat sina nära och kära i detta terrordåd, de som fått fruktansvärda minnen som de måste bära med sig hela livet bara för att man ville ut en kväll och ha kul, för att leva. Hoppas ni tar hand om varandra och fortsätter leva och ha kul och på det sätt stå emot de faror som finns. <3
 
Jag firade livet genom att umgås med den finaste person jag har vid min sida varje dag, och att åka med denna till VÅR stad. Jag och min sambo åkte till Köpenhamn och fick våra första julkänslor på Tivoli. Jag älskar denna tradition som vi skapat tillsammans. Varje år, första helgen då Tivoli öppnar har vi åkt dit och firat in julen tillsammans. Tänkte visa lite bilder
 
Vi kom med tåget till Köpenhamn runt halv ett och bestämde oss att strosa runt och leta lite geocache. (Om ni inte vet vad det är så kan ni googla, bättre än att jag ska försöka förklara hehe) Vi klarade oss undan regnet, tjohooo!
 
Vi hittade en geocache vid H.C Andersen statyn mitt emot Tivoli vid rådhuset. Härligt att blommorna fortfarande är kvar trots november!
 
 
Under vår vandring genom ströget så kom en liten parad som spelade jullåtar, som jag var tvungen att fota. Var så himla fint!
 
Vi stannade till vid Urban Outfitters på vägen och jag hittade kanske den finaste vinylspelaren jag sett. Alltså, kolla! Blommigt!
 
 
Var tvungen att prova den här stickade tröjan som jag sen faktiskt köpte! Mossgrön med renar! Kan bli ett plagg till jul.
 
 
Nu är jag påklädd igen. hejhej!
 
Var tvungen att ta kort på provrumsdörren igen, Såå fint!
 
När vi kom till hotellet och skulle checka in, (något som skilde sig från våra tidigare besök, att bo över till söndagen, vilket var såå skönt!) blev vi uppgraderade och fick en svit på högsta våningen med en egen hiss. Gött.
 
Utsikten från fönstret. Regn och storm hördes utanför fönstret, men när vi väl traskade iväg mot Tivoli, rädda för att himlen skulle öppna sig när som helst, klarade vi oss hela kvällen utan att bli blöta.
 
Julkänslor!
 
Glögg-bodar!
 
Två muppar.
 
MMM... bakad lax med ett potatistäcke undertill. Såå gott och man är alltid lika glad då man hittar ett matställe som INTE bara serverar julmat.
 
 
Gick förbi den karusell med slänggunga/uppskjutet (fast inte så fort) som jag aldrig kommer åka. Och det är helt ok.
 
För mig räcker det med ett litet parisejhul.
 
 
 
Julkulor med lite regndroppar på.
 
Efter vår lilla åktur blev det varsin irishcoffe, och rundvandring för att hinna titta på allt.
 
Den bästa.
 
 
Såå fint!
 
ljusslingor i mängder.
 
Dags för att spela lite spel! I denna, ehh... detta rum?
 
 
Inuti. Jag spelade inte utan ville bara se hur det såg ut där inne. Blev lit yr....
 
Vi försökte få hem en minion eller vad de nu heter. Men blev inget med det men en bild fick vi i alla fall.
 
Bland alla julsaker i alla fina affärer. Julen är snart här hörrni!
 
köpte en liten gran med mig hem som jag ska visa sedan!
 
Fina burkar.
 
Sedan blev det en julöl och en apfelstrudel! Så himla gött! Har ni inte provat så rekommenderar jag det!
 
Dagen efter på söndagen. Jag är strax redo för hotellfrukost! Mums!
 
 
Här är vi dagen efter, på söndagen och äter hotellfrukost. Tog kort i fönstret och tyckte att allt kändes ganska bra för stunden.
 
Ska visa i ett senare inlägg vad jag införskaffade för fint i Köpenhamn!
 
 
 
 
 
 
Det som är fint, Kärlek, Resa | Köpenhamn, Tivoli, julgranar, julkulor, julkänslor | |
Upp