Skogens lugn med alla kryp på köpet

Godkväll allesammans! 
Den 12:e oktober och temperaturen har varit på 16 grader utanför. Jeansjacka och sjal fick bli kläderna jag cyklade och handlade i tidigare och tror faktiskt inte det hänt särskilt ofta tidigare år i oktober månad. 

Bilderna får tala för sig själva. Här är kolonilotterna jag cyklar förbi på väg till affären. 

Sååå fint! 
Min helg har befunnit sig i vilandets tecken, med bland annat virkning (I know, I'm an old lady ) som jag försöker få till grytlappar och skogspromenad i bokskog med en av de finaste personer. 

Såhär färgglad var jag, redo för skogen i min röda jacka o blå sjal om hjässan...

Med rutig kjol, strumpbyxor och boots. 


Här är vi. Helt normala. Som vanligt.
Nya ordentliga skor från pappa i födelsedags present var perfekta att traska runt i skogen med. Så himla fint ljus.


Även en geocash fann vi på vägen, trots mina sura miner och gnäll pga bett på benen. Blev genast lite gladare efter denna fångst. 


Mysigt var det. Trots alla besvärliga älglöss som envisades att följa med oss hem via transportmedlet : mina strumpbyxor.


Sedan sa vi adjö till bokskogen för denna gång och begav oss hem för välbehövlig dusch och intag av föda, för att sedan gå på bio. Den nya vampyrfilmen Dracula Untold blev vår underhållning. Jag ger den 3 av 5 Punchpraliner. Absolut helt okej, men hade behövt en timme till för att gå in mer på detaljer 1 tim och 32 min var lite för kort. Men ändå en helt okej avslutning på vår lördag. Den bästa avslutningen var dock när vi kom tillbaka till bilen för hemfärd och jag hittade ytterligare en kompis som följt med mig hem från skogarna på mitt säte. I detta fall en hyfsat stor spindel. 

Nu peppar vi för en ny vecka! Puss och kram! | | Kommentera |
Upp