Edinburgh forts.

Efter första natten i Edinburgh skulle vi leta seconhandbutiker i stan, och vi gick först via Morningside Road.
"Men titta!" ropade Emma helt plötsligt. "Fuchsian växer fortfarande här! Måste bara ta ett kort!" Busken ovanför skylten. Hoppas jag skrev rätt blomma Emma, annars får du säga till!
Träffade en jättetrevlig tjej på flyget från Landvetter som också skulle mot Edinburgh. Hon talade om att det fanns en svensk butik som hette Spektakulär som vi fick kolla upp. Och vips! Den såg vi på vägen mot seconhandbutikerna. Vi gick in lite snabbt och hittade massor från sagaform och där jobbade färgsprakande quinns.
Helt makalöst med bergen runt staden. Älskar't!
Var tvungen att fota i ett provrum i en seconhandbutik där vi äntligen hittat en vintageavdelning. Och titta! "Miss Mary of Sweden"! Lät som att den skulle passa mig, men tyvärr var den för stor med axelvaddar från hell.
Men som sagt, mycket fint provrum.
Hi there!
På vägen gick vi igenom en kyrkogård, men kommer tyvärr inte ihåg vad den hette. Men väldigt fint och fridfullt.
Bästa Emma!
Lunch! På café 1505 om inte jag minns fel? Supergullig personal, där en av dem var från Finland och tyckte om min klänning.
Vandrade runt i staden och fick ännu mer vyer av det vackra.
Middagsplanerna blev på restaurangen Gourmet Burger Kitchen. Jättetrevlig personal som trots att det blev lite misstag med beställningarna gjorde allt för att man skulle trivas.
Varsin Californian burger med sötpotatispommes! Herremin burgare så gott det var! Rekommenderas! Och så fort man kan välja sötpotatispommes, gör't!
 
Det var allt för den dagen! Mer kommer.
 
 
 
 
 
Resa | Edinburgh, Gourmet Burger Kitchen | |
Upp